Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie druk met alcomobilisten

Toegevoegd: 13-09-2009, 20.51 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dit weekeinde weer meerdere automobilisten aangehouden die onder invloed van alcohol deelnamen aan het verkeer.


In totaal werden er drie rijbewijzen ingevorderd. Een 54-jarige man uit Gent werd zaterdag rond 23.50 uur betrapt op de Deltaweg in Goes. Hij bleek bijna vijf keer gedronken te hebben.
 
Een 56-jarige man uit Heusden (B) was vannacht omstreeks 00.15 uur hetzelfde lot beschoren als de 54-jarige. Hij werd in Geersdijk staande gehouden. De man had bijna vier keer te veel drank achter de kiezen.

 
 
Ook een 44-jarige Goesenaar moest zijn rijbewijs inleveren vanwege drankgebruik in het verkeer. Deze man werd zondag om 01.15 uur op de Van Hertumweg in zijn woonplaats staande gehouden toen hij drie keer te veel op had.
 
De politie heeft ook een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij reed op de Statenlaan in Middelburg toen hij werd gecontroleerd. De man moest blazen en uit de test bleek dat hij drie keer teveel had gedronken. Toen agenten zijn rijbewijs wilden innemen bleek dat hij helemaal geen rijbewijs had. De man krijgt voor deze feiten een proces-verbaal.

Een 29-jarige Belgische uit Borsbeek werd zaterdagnacht rond 01.30 uur betrapt toen zij dronken achter het stuur zat. De vrouw bleek slechts in het bezit te zijn van een Belgisch voorlopig rijbewijs waarmee zij niet in Nederland mag rijden. De vrouw is staande gehouden op de Heerlijkheid in Sint Jansteen, nadat zij over een verdrijvingsvlak was gereden en agenten hadden geconstateerd dat zij (alsmede haar bijrijder) geen gordel droeg. Toen de agenten haar aanspraken roken zij ook nog dat de vrouw had gedronken. Op het bureau bleek dat ze ruim twee keer teveel alcohol op had. Voor alle feiten krijgt de vrouw een proces-verbaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Schedel (14-9-2009 om 18:36)
Heel goed gezien van tatiana..alcohol is maar klein deel van problemen heb ik gelezen uit onderzoek van CPB, drugs en zware medicijnen schijnen 60% reden te zijn van alle ongevallen ipv drank..
Danny (14-9-2009 om 18:36)
@tatiana: Dus jij vind alcoholcontroles niet belangrijk?
Rien (14-9-2009 om 17:08)
Waarom in vredes naam worden de rijbewijzen niet voorgoed ingetrokken, ik vind dit niet normaal dat deze zuiplappen na verloop van tijd gewoon weer aan het verkeer mogen deelnemen.
Tatiana (14-9-2009 om 16:03)
Waarom word er zoveel heisa gemaakt over ALCOHOL in verkeer ?!?De CLOU word gewoon gemist ( bewust ) omdat de controle op drugs te moeilijk is en geld kost...Nu kan men zich af vragen waarom er niet meer geld in onderzoek en controle word gestopt voor rijden met drugs en medicijnen. VEEL ERGER !!!
Iemand (14-9-2009 om 13:11)
En iedereen maar roepen dat de jeugd niet met alcohol om kan gaan
Bax (13-9-2009 om 22:21)
Kijk dat is goed werk van de politie, beter dan dat muggenziftte waar ze de laatste tijd naar mijn mening in Zeeland mee bezig zijn geweest!