Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Roodlichtcontrole bij Stationsbrug

Toegevoegd: 22-09-2009, 14.01 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op één van de drukste kruisingen van Middelburg, die aan de centrumzijde van de Stationsbrug, is vanochtend een roodlichtcontrole gehouden.


Bij de politie is bekend dat op de kruising Stationsstraat/Blauwedijk/Loskade/Stationsbrug regelmatig het rode verkeerslicht wordt genegeerd door fietsers en automobilisten. Dit kan volgens de politie tot levensgevaarlijke situaties leiden, vandaar dat vandaag tussen 08.00 en 09.00 uur een roodlichtcontrole werd gehouden.

Tijdens de controle reden één automobilist en negen fietsers door het rode licht. Zij kregen allen een boete.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (23-9-2009 om 12:18)
@Annerieke: Wat belachelijk is. Als de brug weer voor de 10e keer open staat voor een roeiboot dan gaan mensen terecht over de stationsbrug en dan links. Middelburg heeft GEEN verkeersbeleid en daarom loopt alles in de soep. Heb er laats een uur overgedaan om van noord naar zuid te gaan.
Annerieke (23-9-2009 om 10:29)
Goed zo want gister ook weer bijna ongeluk omdat er daar een auto links af ging vanaf de brug wat niet mag
RpS (22-9-2009 om 18:57)
De politiek zou met lef veel aan de onveilige sit. kunnen veranderen. Maak de stationsbrug voor gemotor. verkeer va centrum eenr.verkeer en bussen weren. Dan een goede afstemming van het licht voor fietsers, nu heb je aan de stat.kant groen en kom je net voor oranje aan de andere kant van de brug
Fietser (22-9-2009 om 17:11)
Laat ze die lichten weg halen, dan stroomt het verkeer tenminste normaal door voor fiets en auto. Ikzelf fiets en ben vandaag netjes gestopt voor het rode licht, maar ben ook regelmatig doorgefietst omdat dit soms wél veiliger is dan wachten op de brug voor rood.
Cor (22-9-2009 om 17:10)
Op een dag zonder controle, is dat veel en veel meer....Er rijden soms groepen van 9 scholieren, minimaal...door rood! En afslaan naaar de Baluwe Dijk, vanaf de stationsbrug, wanneer wordt dat eens aangepakt?!
Patrick (22-9-2009 om 17:08)
Zouden ze eens op een tijdstip moeten doen wanneer het echt veel gebeurd en dat is vroeger dan 08.00 uur maar ja dan moet er vroeg worden begonnen he ik ga er elke ochtend tudden 6 en half 7 over maar dan is het schering en inslag dus heren en dames van de wet even wat vroeger op dan maar
Cookie-instellingen beheren