Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie bekeurt scholieren in Goes

Toegevoegd: 23-09-2009, 22.49 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de Anthony Fokkerstraat in Goes heeft de politie woensdag tussen 07.30 en 08.45 uur toezicht gehouden op de schoolgaande jeugd.


Met name werd gelet op het verkeersgedrag van de fietsers. Regelmatig fietsen scholieren hier met zijn drieën naast elkaar waardoor hinder ontstaat voor de overige weggebruikers.

Hiervoor werden acht bekeuringen uitgeschreven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (24-9-2009 om 17:12)
Goede actie van politie, er zullen heus goede scholieren tussen zitten. Maar gebeurt er een keer een dodelijk ongeluk wie krijgt er dan weer de schuld?? Juist de automobilist. Ouders het gaat om de veiligheid van UW KIND.
Positief (24-9-2009 om 14:31)
Kijk, Rens is tenminste iemand die het snapt. Daar kunnen al die negatievelingen hier eens over nadenken. Respect wordt kennelijk bij velen van thuis uit niet meer meegegeven, dus moet je het afdwingen. En velen vergeten dat ook dit gewoon tot de taak van de politie behoort. Niks mis mee dus.
Ad (24-9-2009 om 14:02)
Ik zelf ben busschauffeur en als wij ons net zo aso gedragen als de veel schoolgaande jeugd dan vallen er dagelijks vele vele slachtoffers en wie krijgt dan weer de schuld?? zie maar hoe ze op dit stuk reageren dat zegt genoeg, doorgaan agenten met bekeuren dat zal ze eens mischien een s leren
Rens (24-9-2009 om 12:32)
Nu weet iedereen toch wel de gedachte hierachter dat de jeugd zich ook moet gedragen in het verkeer?? Daar ging het om en nu is een boete wel geld maar dat voelt men tenminste. Een waarschuwing heeft geen effect, ze lachen je gewoon uit na de bocht.Ga zo door ook met ander verkeer graag!
Margriet (24-9-2009 om 11:50)
Hebben ze niets beter te doen dan de jongens en meiden te pesten
Kelly (24-9-2009 om 10:23)
Prima actie v.d politie......moeten veel vaker controles uitvoeren,ook op het rijgedrag v.d jongelui op de scooters!
Cookie-instellingen beheren