Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie bekeurt scholieren in Goes

Toegevoegd: 23-09-2009, 22.49 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de Anthony Fokkerstraat in Goes heeft de politie woensdag tussen 07.30 en 08.45 uur toezicht gehouden op de schoolgaande jeugd.


Met name werd gelet op het verkeersgedrag van de fietsers. Regelmatig fietsen scholieren hier met zijn drieën naast elkaar waardoor hinder ontstaat voor de overige weggebruikers.

Hiervoor werden acht bekeuringen uitgeschreven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (24-9-2009 om 01:37)
Ik ben zelf agent, maar hierbij denk ik... Op de Ant. Fokk str. heb je een apart liggend fietspad, voor de auto's hoef je het niet te doen wel voor het tegenovergestelde fietsverkeer. Maar daar een prent voor uitdelen... Vind ik ver gaan. Zijn de fietsers dan niet sociaal genoeg om ruimte te maken?
Kakie (24-9-2009 om 00:53)
Volkomen terecht.. de jeugd maakt er een potje van.zij hebben ook plichten. netzo als andere weggebruikers.
Peter (23-9-2009 om 23:27)
Goeie actie van de mannen in blauw , zou hier in zeeuws vlaanderen op moeten gebeuren. Het is vaak dat ze met z'n 3en naast elkaar rijden en op zijgaan?ho maar. Of zit te sms'en en rijdt aan de verkeerde kant en kijkt dan vreemd op als je hem uitscheldt.
Cookie-instellingen beheren