Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde gewond bij gewelddadige overval

Toegevoegd: 06-10-2009, 20.53 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Maandagavond is een 26-jarige man opgepakt na gewelddadige overval in Goes. Een 86-jarige man raakte gewond.

Rond 21.55 uur zat een 86-jarige Goesenaar in zijn woning aan de Scheldestraat televisie te kijken toen plotseling de ruit van de achterdeur werd vernield en een onbekende man zijn woning binnen stapte. De 86-jarige man kreeg bij de inbraak een klap op zijn hoofd en is bij de huisartsenpost behandeld aan een verwonding aan zijn hoofd.

Getuigen die het lawaai hoorden belden meteen de politie. Die was kort daarop ter plaatse. Mede op aanwijzing van getuigen kon de politie al snel de 26-jarige man, afkomstig uit Halsteren, aanhouden.

De man was op dat moment nog in de omgeving van de woning waar hij had ingebroken. De man is in verzekering gesteld. Er was niets uit de woning weggenomen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjo (7-10-2009 om 14:49)
Durf je wel lamstraal,wat een flinke vent ben je om een oude man te beroven.Als je zo nodig moet roven doe het dan bij leeftijdgenoten die kunnen zich misschien wel verweren tegen jou.
Hadassa (7-10-2009 om 10:22)
Bah wat vind ik dat gemeen durft ie man wel tegen zo een arme bejaarde man i k vind dat ie kerel die ruit van de bejaarde man moet betalen voor straf
Sander (7-10-2009 om 02:16)
En nooit meer loslaten de gek.... Hoe durf je bij een bejaarde man dan ben je geen knip voor je neus waard..
Thera (7-10-2009 om 01:41)
Positief dat de dader deze keer nog in de buurt van de inbraak aanwezig bleek te zijn na inschakelen/aanwezigheid van hulpdiensten. Sterkte gewenst aan slachtoffer.
RFM (7-10-2009 om 01:34)
Hij komt zeker uit de psychiatrische inrichting in halsteren. Niks mee genomen, idiote manier van binnen komen, klinkt als een verward en verstoord iemand. TBS is misschien geen gek idee.
3D (7-10-2009 om 00:08)
Zeer Laffe Daad!! En de reden?? Mag joost weten...
Cookie-instellingen beheren