Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 15 km

Hardleerse hardrijder (20) betrapt

Toegevoegd: 09-10-2009, 18.50 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - De politie heeft vrijdag het rijbewijs ingevorderd van een hardleerse 20-jarige hardrijder uit Oostburg.


De man reed vrijdag rond 12.00 uur met zeer hoge snelheid over de Baljuw Veltersweg in zijn woonplaats en bracht door zijn rijgedrag de veiligheid op de weg ernstig in gevaar. Veel leerlingen van een nabijgelegen school hadden op dat moment pauze en maakten gebruik van de weg.

De 20-jarige man was eerder al bekeurd voor het rijden van 160 km per uur en ook zijn rijbewijs was al eerder ingevorderd. Nu is de man dus voor de tweede keer zijn rijbewijs kwijtgeraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Camiel (17-10-2009 om 14:54)
Als jullie zulke flinke mannen zijn om hier op te reageren moet je ook zo een flinke kerel zijn om je eigen naam erbij te vermelden maar jullie doen wel stoer om te reageren en uitspraken te doen maar wees ook zo flink om je volledige naam te vermelden
Bemoeial (17-10-2009 om 09:31)
Maar politie zag hem niet dus, was er zelf ook bij, dus het is en blijft onzin
Henk (16-10-2009 om 16:06)
Beetje flauwekul hoe er hier gereageerd wordt. Zijn jullie getuige geweest? Nee? Oordeel niet te snel als je er niet bij was. Jongen is niet gepakt met zijn lage astra maar met een andere gewone auto.
Hans (14-10-2009 om 15:24)
Eindelijk zie ik dat ze er eens wat aan doen.. Als ik het goed begrijp is die jongen met zijn lage astra nu gepakt? Nu nog dat rottige kleine witte autootje en die renault clio, dan is het weer wat rustiger in Oostburg!
Bemoeial (13-10-2009 om 10:34)
Ja wie ben ik dan? ik vind het gewoon 1 grote bullshit datje met hoge toeren rijd, en veel geluid maakt, het is omdat wij een uitlaat erop hebben, maar er zijn veel meer mensen die dat doen, en wij zijn het niet alleen , maar ook ouderen!
Meer controle, meer pakkans (12-10-2009 om 23:31)
Ik wil er niet veel over kwijt. Ik was er niet bij, ik ben niet de rechter en niet de advocaat, maar ik vind het wel onbegrijpelijk dat er nog figuren zijn die het voor zo'n gast opnemen. Hij zal z'n RB toch niet al eens kwijt geraakt zijn omdat ie toevallig een verkeerde kleur pet op had?
Cookie-instellingen beheren