Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger bedreigt vrouwen met mes

Toegevoegd: 17-10-2009, 17.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 22-jarige Vlissinger is vrijdagavond rond 23.45 uur aangehouden op de Lange Delft in Middelburg.


De man wordt ervan verdacht eerder die dag, rond 08.30 uur tijdens een burenruzie op straat in de wijk 't Fort in Vlissingen een tweetal vrouwen te hebben bedreigd, onder andere met een mes. Eén van zijn buren voelde zich hierdoor bedreigd en had een ijzeren staaf gepakt om zichzelf te verdedigen.

De Vlissinger pakte de staaf af en gooide die naar de andere vrouw. Die liep daarbij kneuzingen op aan een rib en schouderblad. Een derde buurtgenote zag kans het mes van de Vlissinger te ontfutselen.

Toen de politie ter plaatse kwam was de 22-jarige man verdwenen maar hij kon later worden aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (18-10-2009 om 01:19)
Hier wacht de politie toch op. wij hebben ook burenruzie op verschillende manieren proberen op te lossen politie woningbouw. nee eerst gewonden en dan iets ondernemen . soms vraag ik me af wrm politie wrm opgestelde brieven voor klachten,wijkbemiddelaars!! allemaal moeite voor niks. ,
Danny (17-10-2009 om 22:56)
Stoere kerel die vrouwen slaat en intimideerd.
Hanneke Bruinbillen (17-10-2009 om 22:38)
Wat een idioot zeg.
Dotje79 (17-10-2009 om 19:57)
Vogel vrij verklaren en hem is in angst laten zitten laat er een paar flinke mannen er zich op uitleven wat een malloot en wat een held met een mes vrouwen lastig vallen pffff wat een grote jongen zeg je moet je dood schamen
Cookie-instellingen beheren