Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij zware aanrijding Terneuzen

Toegevoegd: 19-10-2009, 21.42 uur
Gewonden bij zware aanrijding Terneuzen
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de Axelsestraat in Terneuzen zijn maandag twee personen gewond geraakt. Zes auto´s raakten beschadigd.


Een 41-jarige automobilist uit Terneuzen kwam rond 12.20 uur uit de Zuidlandstraat en wilde de Dokweg op om daarna in de richting van de M. F.J. Haarmanweg te rijden. Op hetzelfde moment kwam een 20-jarige plaatsgenoot uit de richting van de Oude Vaart. Hij wilde rechtdoor rijden, richting het Schuttershof. Door onbekende oorzaak ontstond een botsing tussen beide voertuigen.

De auto van de 20-jarige kwam door de kracht van de botsing ongeveer 100 meter verder tot stilstand. Onderweg vernielde dit voertuig vier geparkeerde auto's en een hekwerk. Op de straat was het een ravage van brokstukken en olie. De Axelsestraat werd in beide richtingen afgesloten en het verkeer werd omgeleid. De weg werd omstreeks 16.00 uur weer vrijgegeven.

De 20-jarige bestuurder en een inzittende van zijn auto, een 16-jarige jongen uit Axel, zijn beiden met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bijna getuige (19-10-2009 om 22:36)
Deze "stoere" jongens stonden even voor hun ongeluk aan het stoplicht aan de guido gezellelaan nog te lachen toen ze flink aan het scheuren waren. Zonde dat er altijd mensen de dupe zijn van dit "stoere" gedrag. Hopelijk niet teveel leed voor de mensen die erbij betrokken zijn. Sterkte!!
Adri (19-10-2009 om 22:26)
Laat me raden: 20 jaar, gepimpte auto, schiet 100 meter door in een 50 km/hr buurt........ OK, dit alles mag ik niet veronderstellen. Laten we bij zijn dat er geen fietsers zijn "meegenomen".
Anoniempje (19-10-2009 om 22:09)
Ben er zelf ook nog geweest de ravage was niet te over zien de accu van de donker blauwe auto lag aan de overkant van de weg en de brok stukken bij andere mensen in de tuin. Maar gelukkig zijn er geen doden of zwaar gewonden gevallen er kwamen ook fietsers aan maar ze zijn niet geraakt
Cookie-instellingen beheren