Weerbericht:
Veel zon, morgen enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Nieuwe bluspakken Zeeuws Vlaanderen gepresenteerd

Toegevoegd: 26-10-2009, 14.59 uur
Nieuwe bluspakken Zeeuws Vlaanderen gepresenteerd
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - De brandweerkorpsen van de gemeenten Sluis en Terneuzen en de bedrijfsbrandweer van Dow Terneuzen hebben maandagochtend de koopovereenkomst voor haar nieuwe bluspakken ondertekend.

De pakken, welke zwart zijn met rode accenten, werden na de ondertekening voor het gemeentehuis gepresenteerd. De functionele herkenbaarheid van de leidinggevende personen is uitgevoerd door middel van gekleurde schouderstukken conform de nieuwe richtlijn van de Nederlandse Vereniging voor Brandweerzorg & Rampenbestrijding (NVBR).

Naast brandwerend is de nieuwe kleding ook reflecterend, waardoor er bij werkzaamheden op of aan de openbare weg geen veiligheidsvest gedragen hoeft te worden. De nieuwe pakken worden naar verwachting medio januari 2010 geleverd en in gebruik genomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lid Jeugdbrandweer Terneuzen (26-10-2009 om 16:00)
Mooie pakken!!!!!!! In de hoop dat wij die ook krijgen!!!?!?!?!?!