Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Fietser aangereden in Middelburg

Toegevoegd: 06-11-2009, 23.35 uur
Fietser aangereden in Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Torenweg in Middelburg is vrijdagmiddag een fietser lichtgewond geraakt.


Een 56-jarige automobilist uit de gemeente Borsele had de 13-jarige fietser uit de gemeente Middelburg rond 16.30 uur over het hoofd gezien bij de nieuwe rotonde op de kruising met de Nieuwlandseweg. Een botsing was het gevolg. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De jongen kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erwin (7-11-2009 om 15:44)
Ik ben de aangerede jongen het deed echt veel pijn kreeg bijna geen lucht gek genoeg is mijn fiets nog heel. ik ben blij dat het nu stukken beter gaat heb nog veel last van mijn maag en rug. ik vind het zelf ook onduidelijk geworden als het aan mij lag was daar helemaal niets veranderd.
R (7-11-2009 om 13:49)
Beter opletten als je auto aan het rijden bent, want zo een fietser komt niet uit de hemel vallen. En ieder weet fietsers zeker van die leeftijd zien niks.
Vincent (7-11-2009 om 13:37)
@Isdnh voorordelen zijn ook verkeerd. Over het geen richting aangeven: wij gaven toch wel degelijk richting aan maar het is daar gewoon niet veilig. Heel middelburg is een zootje aan het worden wat verkeersveiligheid betreft. Dit was helaas niet te voorkomen.
MK (7-11-2009 om 13:35)
Gelukkig is het niet ernstiger, maar het zal wel weer onvoldoende erg geweest zijn voor de gemeente om doelstreffende en merkbare actie te nemen om het voor onze jongste verkeersdeelnemers veiliger te maken.
Vincent (7-11-2009 om 13:09)
Ik wil even wat zeggen: kees (de bestuurder) en ik, (vincent) de bijrijder hebben dit ook niet gewild. Ik vind het een *** rotonde. Ik vind dat het overzichterlijker moet worden.
Adri (7-11-2009 om 12:38)
Helemaal mee eens!
Cookie-instellingen beheren