Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Fietser aangereden in Middelburg

Toegevoegd: 06-11-2009, 23.35 uur
Fietser aangereden in Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Torenweg in Middelburg is vrijdagmiddag een fietser lichtgewond geraakt.


Een 56-jarige automobilist uit de gemeente Borsele had de 13-jarige fietser uit de gemeente Middelburg rond 16.30 uur over het hoofd gezien bij de nieuwe rotonde op de kruising met de Nieuwlandseweg. Een botsing was het gevolg. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De jongen kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nao (7-11-2009 om 09:21)
1 grote bende de toremweg,je weet niet waar en hoe je moet rijden.veranderingen zijn niet altijd verbeteringen.rotondes,het stikt ervan,slingertje slangertje,remmen optrekken,je banden slijten ook harder,door die korte rotondes, waar je ook afslaat,ze zijn aan het werk.je kasnt het ook overdrijven.
CM (7-11-2009 om 09:04)
Teveel en te vaak vergeten automobilisten dat brom (fietsers ) voorrang hebben op een rotonde.. Opletten dus !!
Isdnh (7-11-2009 om 00:26)
Hmm.. Ik vind sowieso dat veel automobilisten geen rotondes kunnen nemen hier in de buurt. Vaak doen ze geen richting aangeven. En als ik driekwart rotonde binnebaan neem wordt ik vaak afgesneden door een idioot die opeens op de rotonde komt rijden. Zal dus niet het laatste slachtoffer zijn!
Cookie-instellingen beheren