Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 115 km

Ernstig ongeval blijkt valse 112 melding

Toegevoegd: 26-11-2009, 18.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Donderdagmiddag kwam er bij de meldkamer van Politie Zeeland een melding binnen van een ernstig ongeval op de Middelburgsestraat in Oost-Souburg. Na onderzoek blijkt het te gaan om een valse melding.

Een jongetje zou rond 16.45 uur zijn aangereden door een scooter. Hij zou op de grond liggen en niet meer reageren. Ook zou hij gewond zijn geraakt aan zijn hoofd. De hulpdiensten rukten met spoed uit om hulp te bieden.


Ter plaatse aangekomen bleek er helemaal niemand aangereden te zijn, de agenten troffen geen gewond kind aan op de Middelburgsestraat en ook niet in de omgeving. Hier bleek duidelijk sprake van een valse melding en dus misbruik van het alarmnummer 112.

Bij het KLPD in Driebergen, waar de 112-melding is binnengekomen, wordt nu gerechercheerd met de bekende gegevens van de telefoon waarmee gebeld is. De Zeeuwse politie zoekt getuigen die mogelijk iets meer weten van diegenen die de melding hebben gedaan. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Vlissingen, of te bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Keesje (27-11-2009 om 06:04)
Jeroen,mag ik even,tuurlijk zijn we jong geweest,maar ik haalde het niet in me hoofd om alarmnummer te bellen voor de lol,we waren voorgelicht ook over de gevolgen,(ernstige gevolgen) we vrten veel uit,maar dat toch echt niet.,heeft ie pilletje geslikt?.....
Ferry (27-11-2009 om 00:11)
Hopelijk vinden ze deze ....... en krijgt hij een flinke boete en werkstraf!
Maja (26-11-2009 om 23:57)
Jeroen@,Het kan ook een volwassene zijn geweest, die gebeld heeft. Jouw reactie lezende, vind jij het de normaalste zaak dat kinderen dit ongestraft kunnen doen. Dit doortrekkende kan het ook een volwassen beller zijn geweest wiens ouders het vroeger ook niet zo nauw namen.
Jan (26-11-2009 om 22:58)
Tja ben benieuwd wat die persoon op de meldkamer gedacht heeft !! Heel het gesprek wordt nu uitgebreid beoordeeld, die centralist wens ik sterkte toe !! En verder is het gewoon een nare streek.
* (26-11-2009 om 22:34)
Dan ben je echt niet lekker . ik vind dit ook echt niet stoer . Wat als jou fam. moet wachten op de ambulance omdat een klein kind aan het bellen is want dat ben je een vervelend klein kind ! ik hoop dat jij de kosten kan betalen van dit grapje want dit kost heel veel geld !
Jan (26-11-2009 om 21:20)
Ik vind dit altijd zo erg. Die mensen doen hun best om iemand in nood te redden, en dan hebben ze misschien geen tijd voor een minder ernstig ongeval. Waardoor de echte slachtoffers te dupe zijn van dit soort ongein.
Cookie-instellingen beheren