Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 21 km

Politieauto betrokken bij ongeval

Toegevoegd: 28-11-2009, 16.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die vrijdag omstreeks 19.00 uur plaatsvond tussen een politieauto en een personenauto.


Beide voertuigen kwamen op de kruising Guido Gezellestraat/Vlietstraat met elkaar in botsing. De politieauto was op weg naar een melding en reed met optische- en geluidsignalen over de Guido Gezellestraat.

Gekomen op de kruising met de Vlietstraat reed de surveillanceauto langzaam door het rode verkeerslicht. Andere automobilisten maakten ruimte maar een 18-jarige automobilist uit Terneuzen die over de Vlietstraat reed had dit alles waarschijnlijk niet in de gaten.

Een aanrijding tussen beide voertuigen was het gevolg. Hierbij raakte niemand gewond.   De politie wil graag in contact komen met getuigen van dit ongeval. Zij kunnen bellen met telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mart (29-11-2009 om 14:15)
Nog een nadeel van de vergrijzing... Al die bejaarde zevers die alles zo goed weten te vertellen voor of over een ander.
Badboyz (29-11-2009 om 14:12)
en als ik op de Guido Gezellestr rij op de plaats van gebeure met 70 en wordt dan in gehaald door die politie auto met zwaailichten rij hij al harder als 70, en dan neerzette dat hij langzaam rijdt beetje lullig en als hij langzaam zou hebbe gereden was zijn auto ook niet totaal-loss!
Badboyz (29-11-2009 om 14:09)
Als deze bestuurder vanaf de triangel komt aan gereden ziet hij nooit of er rechts van hem een po-po auto komt aangereden, want hij staat namelijk lager en er staan bosen (struiken) tussen de rijbaan,
Visser (29-11-2009 om 13:55)
Ja allemaal mooie verhalen het had wel van alles kunnen zijn, al die conclusies zijn toch kansloos.
Mr.mikado (29-11-2009 om 12:31)
De politie mag altijd door rood rijden. Daar is ontheffing voor. Als er met 'toeters en bellen' wordt gereden, is de politie een voorrangsvoertuig en moet er altijd voorrang aan gegeven worden. De richtlijnen zijn dat er langzaam door rood gereden wordt: het andere verkeer kan er dan op reageren.
Sjaak (29-11-2009 om 12:25)
Alles word hier over 1 kam geschoren jammer jammer... Waarschijnlijk als het een vent van 40 was had niemand lopen janken van de muziek zou wel te hard aan hebben gestaan... En een politie auto die LANGZAAM door rood rijd????? Piewiep!!
Cookie-instellingen beheren