Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Politieauto betrokken bij ongeval

Toegevoegd: 28-11-2009, 16.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die vrijdag omstreeks 19.00 uur plaatsvond tussen een politieauto en een personenauto.


Beide voertuigen kwamen op de kruising Guido Gezellestraat/Vlietstraat met elkaar in botsing. De politieauto was op weg naar een melding en reed met optische- en geluidsignalen over de Guido Gezellestraat.

Gekomen op de kruising met de Vlietstraat reed de surveillanceauto langzaam door het rode verkeerslicht. Andere automobilisten maakten ruimte maar een 18-jarige automobilist uit Terneuzen die over de Vlietstraat reed had dit alles waarschijnlijk niet in de gaten.

Een aanrijding tussen beide voertuigen was het gevolg. Hierbij raakte niemand gewond.   De politie wil graag in contact komen met getuigen van dit ongeval. Zij kunnen bellen met telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mcw (29-11-2009 om 11:04)
Beetje heel flauw om maar te zeggen: die jongen was 18 dus had zijn stereo hard aan. dus als het een ouder iemand was geweest had die zeker ze gehoor apparaat niet aan staan?
Anoniem (29-11-2009 om 10:58)
Als die jongen op dat kruispunt gewoon voorrang had, is de politie gewoon fout hoor. Als je met optische en geluidsignalen rijdt moet je voorrang krijgen maar NOOIT nemen. Het feit dat de politie getuigen zoekt zegt genoeg.
Daniel (29-11-2009 om 08:42)
Grote kans dat deze jeugdige bestuurder niet op zat te letten. Echter al die vooroordelen over zijn muziek?? Zelf rij ik 100 d km per jaar vaak kom ik hulpdiensten tegen. Als mijn muziek normaal staat hoor je deze pas op het laatste moment.Het is een kwestie van goed op letten en rond je kijken.
Frits (29-11-2009 om 05:47)
Ja waarom nou die reacties van die geluidsinstallatie? Misschien heeft die het gewoon over het hoofd gezien. Ik weet niet of je er wel eens bij bent geweest als ze "langzaam" door rood rijden? Maar dan rijden ze nogsteeds minimaal 90. Uitwijken is dan redelijk lastig.
John (29-11-2009 om 03:08)
Mensen... wat een vooroordelen hier. Er wordt nog niet eens gesproken dat de jongen een muziekinstallatie hard aan had staan of uberhaupt aan had staan Misschien regende het wel, slecht zicht. Jullie weten dat toch niet!!?
Peter (29-11-2009 om 00:32)
Tja, dat komt er nou van! Lekker ongeinteresseert je eigen gangetje gaan en je van niets of niemand iets aantrekken. Toen de aanrijding had plaatsgevonden heeft deze jongeman misschien pas zijn muziek zachter gezet of de oordopjes uitgedaan van zn mp3-speler??
Cookie-instellingen beheren