Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw betrapt insluipers in slaapkamer

Toegevoegd: 29-11-2009, 22.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT PHILIPSLAND - Zondag omstreeks 19.30 uur betrapte een 56-jarige vrouw in de slaapkamer van haar woning in de Eendrachtstraat in Sint Philipsland vier onbekende vrouwen.


De vrouw hoorde de buitendeur van de slaapkamer dichtslaan. Zij ging kijken en zag vier vrouwen wegrennen.

Uit de slaapkamer werd niets weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (30-11-2009 om 09:26)
Ik wens die vrouw veel sterkte met dit te verwerken maar die onzin dat ze gepakt worden is flauwekul politie doet hier niks aan das echt werk pakken liever scooters meen tip voor die vrouw koop gewoon pistool of geweer en speel eigen rechter dan blijven ze in gevolg wel af van je spullen
Jop (30-11-2009 om 01:05)
Deze mevrouw zal wel vreselijk geschrokken zijn.Gelukkig is er ogenschijnlijk niets gestolen.Hoop dat de daders (gauw) gevonden worden.Veel sterkte gewenst aan deze mevrouw.
Marga (30-11-2009 om 00:16)
Gatverderie wat eng wat eng. Je zou er toch een hartverzakking van kunnen krijgen als je zo iets mee maakt? Ben je nu nergens meer veilig! Dat tuig zo zwaar straffen dat misschien daar eens iedereen van gaat schrikken. Wie weet gaat dat wel helpen.
Cookie-instellingen beheren