Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rekening leeg na diefstal pinpas

Toegevoegd: 07-12-2009, 21.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Van een 63-jarige vrouw uit Oost Souburg is vanmiddag haar portemonnee gestolen. Met de gestolen pinpas is geld van haar rekening gepind.


De vrouw had in een winkel in Middelburg gepind en had daarna haar portemonnee in haar handtas gestopt. Toen ze thuiskwam ontdekte ze de diefstal.

Ze blokkeerde meteen haar pinpas maar hoorde van de medewerker dat er al 1000 euro van haar rekening verdwenen was.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (8-12-2009 om 11:55)
Stapel de klassieke fouten maar op. pincode niet goed afgeschermd of waarschijnlijker zelfs bij de pinpas bewaard, en dan ook de portomonee in de handtas, die vast nog openstond, achterloos over de schouder, en in de fietstassen vervoerd werd zeker ? wie weet leert ze het nu...wel een dure les
Tjsa (8-12-2009 om 11:37)
Ga eens net over de belgische grens. Kwam bij benzienpomp, pasje erdoor en nog geen pin gedaan.HET BEDRAG WAS GELIJK AL AFGESCHREVEN.
Schandalig (8-12-2009 om 10:17)
Dat dit voor vele een raadsel is?? Die mevrouw heeft in een winkel gepind dan heeft de dief achter haar gestaan en de pincode gezien. Mij is dit 6 jaar geleden ook overkomen. 1000 euro zal dan de max zijn die mevrouw per keer kon opnemen. dat is maar net hoe men dat ingesteld bij de bank.
Patrick (8-12-2009 om 09:44)
==De vrouw had in een winkel in Middelburg gepind en had daarna haar portemonnee in haar handtas gestopt. Toen ze thuiskwam ontdekte ze de diefstal.== Aan allen : de dief heeft misschien achter haar gestaan in die winkel en heeft zo haar pincode gezien ?
Jac (8-12-2009 om 09:38)
Die mevrouw heeft in een winkel gepind. Waarschijnlijk is dan dat de dief daar de code heeft gezien. Ze zeggen niet voor niks dat je het intoetsen moet afschermen. Jullie doen haast of het die mevrouw haar eigen schuld is! Ze is bestolen hoor!
Mevr. van Dam (8-12-2009 om 09:25)
Ik vind het verschrikkelijk dat zulke dingen gebeuren. Maar wat ik niet begrijp is: Hoe komt deze dief aan de pincode van deze mevr.? Jammer genoeg is mij ook al zo iets overkomen,maar dan kan men toch niet bij mijn geld. Zo dief begrijpt niet hoe het is als je thuis opmerkt dat je bestolen bent.
Cookie-instellingen beheren