Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Man zwaar mishandeld in Goes

Toegevoegd: 10-12-2009, 21.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Donderdagmiddag rond 17.30 uur is een 29-jarige automobilist uit Goes, aan de Beestenmarkt in Goes, door twee mannen zwaar mishandeld.

Rond genoemd tijdstip reed de 29-jarige man met zijn vrouw en twee kleine kinderen in de auto over de Beestenmarkt. In deze straat stond een busje geparkeerd. Twee mannen waren bezig met laden en lossen.


Omdat de 29-jarige man er met zijn auto niet langs kon stapte hij uit en vroeg de twee mannen of zij het busje iets wilden verzetten. Hierop werd de 29-jarige man meteen geslagen door de twee mannen. Ook toen hij op de grond lag kreeg de Goesenaar schoppen tegen zijn hoofd en lichaam.

De 29-jarige man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De twee mannen, van 23 en 28 jaar oud, beiden uit Dirksland zijn aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rachel (11-12-2009 om 10:26)
@Bas: ik ben het wel met je eens dat er twee kanten van het verhaal zijn en het nu erg eenzijdig wordt neergezet. Maar iemand dan maar in elkaar slaan ... is NOT DONE! Wat een ongelooflijke eikels ze, Het zal je vriend, man, zoon, familielid zijn die zosiets doet, meteen mee kappen
Kobuss (11-12-2009 om 09:51)
De situatie is in de stad niet overal ideaal, en daar waar winkels zijn e.d. die bevoorraad moeten worden komen dan autos die laden en lossen.Dan kan t zijn dat je moet wachten.Deze meneer was misschien de zoveelste die commentaar had op t werk van die 2. Maar t is geen excuus om erop los te slaan!
Anton (11-12-2009 om 09:45)
Gewoon veroordelen wegens poging tot doodslag en dan minstens tien jaar vastzetten. Als je zo'n held bent om iemand te schoppen als die op de grond ligt dan mag je er voor bloeden ook!!!
Ko (11-12-2009 om 09:37)
Zwaar straffen deze aso's, sterkte voor de gedupeerden. Het wordt steeds gekker in dit land. . De grote fout ligt in Den Haag, bezuinigen en niets doen tegen geweld. Er moet echt meer blauw op straat komen, en agenten moeten in geval van agressie hard mogen optreden.
Nike (11-12-2009 om 09:29)
Zouden ze dit ook bij Badr Hari doen als die hun op dezelfde manier vroeg om hun vehicle te verzetten? Wat opvalt is dat daders heel goed hun slachtoffers in kunnen schatten.Maw ook gewoon een laffe daad..
Francois (11-12-2009 om 09:00)
Terugsturen naar Zuid-Holland en een eilandverbod voor Zeeland geven van 2 jaar.
Cookie-instellingen beheren