Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man buiten bewustzijn na botsing op Nieuwe Rijksweg

Toegevoegd: 24-01-2006, 17.15 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

'S-HEER ARENDSKERKE - Bij een ongeval in 's-Heer Arendskerke is vanochtend een man gewond geraakt.

Rond vijf voor acht reden een 27-jarige man uit Apeldoorn en een 37-jarige man uit Wenum Wiesel met hun auto over de Nieuwe Rijkseweg. In 's-Heer Arendskerke kreeg de auto echter kuren. Daarom zetten zij de auto aan de kant en liepen over het fietspad naast de hoofdweg.

Even later reed een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Borssele over hetzelfde fietspad. Hij zag de twee over het hoofd en een botsing was het gevolg. De 27-jarige man raakte even buiten bewustzijn en werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

De bromfietser verklaarde tegenover de politie dat hij de mannen niet had gezien vanwege de duisternis. Over de aard van de verwondingen van de man is niets bekend. De 37-jarige man en de bromfietser raakten beiden niet gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750