Woninginbraken Zeeuws Vlaanderen

Toegevoegd: 19-12-2009, 01.46 uur

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie is een onderzoek gestart naar twee woninginbraken die vrijdag zijn gepleegd in Zeeuws-Vlaanderen.

Vrijdag tussen 08.00 en 16.00 uur werd ingebroken in een woning aan de Plattendijk in Hulst. Er werd een ruit vernield en uit de woning werden een IPod, een navigatiesysteem, foto- en filmapparatuur en een playstation gestolen.

Dezelfde dag werd tussen 13.00 en 18.00 uur ingebroken in een woning in de Wilhelminastraat in Westdorpe. Bij deze woning werd een deur vernield. Alles werd doorzocht en er werden sieraden, enkele honderden euro's en een kluis weggenomen. De inhoud van de kluis is onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
* (19-12-2009 om 20:48)
Tja het wordt weer kerst zeker mensen hebben weer geld nodig? De zoveelste inbraak deze week in zeeuw-vlaanderen! Maar werk voor je geld en blijf van iemand anders spullen af!!!
Een zeeuws vlaamse (19-12-2009 om 15:20)
Dit is niet de eerste keer dat er deze week overdag word ingebroken. Waar gaat dat naar toe. We moeten nu overdag extra alert zijn en tonen dat we thuis zijn.