Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Tientallen meldingen gladheid

Toegevoegd: 23-12-2009, 11.10 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij de politie zijn dinsdag aan het eind van de middag tientallen meldingen binnengekomen van gladheid op de weg.

Er kwamen meldingen binnen uit Zierikzee, Vrouwenpolder, Kloetinge, Middelburg, Heinkenszand, Vlissingen, Axel, Sluiskil, Terneuzen, Waarde, Ovezande en Dreischor. Veel fietsers gingen door de plotselinge gladheid onderuit.


Ook deden zich enkele kleine botsingen voor waarbij personenauto's waren betrokken. V oor zover bekend raakte er niemand ernstig gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rosa (4-1-2010 om 10:35)
Strooibeleid?? Is dat er dan ? Nog niks van gemerkt!! Vooral voor de fietsers is het een ramp, ik heb nog geen strooiwagen gezien in al die vriesdagen niet!!!!!
Pipa (23-12-2009 om 20:49)
Het strooibeleid van de gemeente word ieder jaar in de week kranten geplaatst en daarin staat dat alleen de doorgaande wegen en straten gestrooid worden.En als je een beetje automobilist bent kom je altijd weg ,niet wegkomen is wel erg flauw.
Hippo (23-12-2009 om 20:16)
Ben het er helemaal mee eens dat het strooibeleid een ramp is. Kon drie ochtenden gewoon niet gaan werken, omdat ik de straat niet uit kon komen met de auto. Het dooid toch, zeggen ze dan, jawel, kom hier maar eens kijken, is nog steeds een ijsbaan.
Jacobse (23-12-2009 om 19:53)
En het strooibeleid van de gemeenten is een drama !! Hele woonwijken zijn complete ijsbanen. Het is vragen om ongelukken en blikschade, want zelfs bij stapvoets rijden glij je al weg. Doorgaande wegen gaan goed, de rest is één grote aanfluiting. Ik hoop dat de gemeenten veel protest krijgen !!!
Marina (23-12-2009 om 18:56)
Gisterenavond gleed ik pardoes uit op de fietspad bij de schroeweg en op bij de brug! Ik was lelijk gevallen op me duim! Maar ik had een afspraak om chinees te eten bij de griffioen! Het werd al behoorlijk laat om nog ermee naar de huisarts te gaan! Ik ben de volgende dan nog geweest naar de arts!
Tommie (23-12-2009 om 17:16)
Eigenlijk zijn alleen de wegen voor auto's begaanbaar. Fietsers kunnen zich alleen veilig verplaatsen over de weg waar de auto's horen. De fietspaden liggen vol en over de voetpaden zullen we het maar helemaal niet hebben... Voor oude mensen is het helemaal niet verantwoord de weg op te gaan
Cookie-instellingen beheren