Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonde bij ongeval in Souburg

Toegevoegd: 15-01-2010, 17.59 uur
Gewonde bij ongeval in Souburg
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Bij een ongeval op een kruising in Oost-souburg is vrijdagmiddag een man gewond geraakt.


Het ongeval vond even voor 16.00 uur plaats op de kruising van de Burgemeester Stemerdinglaan met het Oranjeplein. De man werd door nog onbekende oorzaak aangereden door een taxibusje.

Over de verwondingen van de man is bij de politie nog niks bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Die ene (16-1-2010 om 06:51)
Vaak steek ik dit kruispunt over,vorige week ook bijna aangereden door auto die rechts af wilde slaan,ik wilde rechtdoor naar oranjeplei.Die auto's rijden ook maar door en kijken niet naar rechts !Daarom krijg je deze ongelukken.
Souburgster (16-1-2010 om 00:31)
Het is een onoverzichtelijk en gevaarlijk rot kruispunt. valt me reuze mee dat er nog niet eerder iets gebeurd is daar. het zal vast niet het laatste ongeluk zijn denk ik zomaar. sterkte voor de man en betrokkenen.
Sander (15-1-2010 om 19:56)
Deze kruising is ook enorm onoverzichtelijk en hopeloos verouderd. De gemeente stelt alles rond dit plein maar uit onder het mom dat er geen geld is. Ook de Kameleonschool wordt aan het lijntje gehouden met verouderde gebouwen met enkelglas, het wordt tijd voor een college met betere prioriteiten!
Souburger (15-1-2010 om 18:18)
Hoop dat het allemaal mee valt qua verwondingen... maar 9 van de 10 keer word er door fietsers niet op of om gekeken enrijdenze zo van de Lekstraat over de stemerdinglaan..richting Oranjeplein.. TERWIJL ER TOCH DEGELIJK HAAIENTANDEN STAAN. wat betekend dat je er moet stoppen.
Cookie-instellingen beheren