Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 235 km

Jongens beledigen agenten

Toegevoegd: 17-01-2010, 16.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De Zeeuwse politie heeft het afgelopen weekend drie personen aangehouden wegens het beledigen van agenten.

In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.00 uur werd een man aangehouden in de Korte Kerkstraat in Terneuzen wegens wildplassen en belediging. De 30-jarige man uit Goes kreeg een boete voor wildplassen Tijdens het uitschrijven van de boete beledigde de 30-jarige man de dienstdoende agent. De man is aangehouden en ontving ook voor de belediging een boete.


Op de Paardenmarkt in Aardenburg is diezelfde nacht rond 00.45 uur een jongen aangehouden wegens belediging van een agent. De 15-jarige kon tevens geen geldig ID-bewijs tonen. Na verhoor werd de minderjarig bij zijn ouders thuis afgeleverd.

Ook in Middelburg op het Damplein heeft Politie Zeeland rond 02.15 uur een jongen aangehouden wegens belediging. Deze 16-jarige jongen fietste langs en schold naar de politie. Hij is aangehouden en kon na verhoor huiswaarts keren met zijn moeder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dr.acula (18-1-2010 om 01:19)
Boetes helpen alleen de overheid spekken en niet goede wil burger,die gasten die het verzieken 24 uur opsluiten in een cel of een week op 24/7 fatsoensnorm cursus[eigen kosten natuurlijk] zonder telefoon contact. het moet duidelijker worden aangepakt ,anders loopt straks iedereen met een wapen.
Ongeschoold ? (18-1-2010 om 00:26)
@Patrick en Danielle .. moeilijk hè om te snappen waarover het gaat. En Wendy, bij de politie gezeten ? Gezeten, dus kennelijk niet volgehouden. Niet oordelen dus ! Oké John, ik ga met jou mee. Vroeger werden we nog gedrild, er werd ons geleerd wat respect betekent. Kon die tijd maar terugkeren.
Pipa (17-1-2010 om 23:10)
Het is gewoon een goed recht om je mond te houden.Heb respect voor het gezag,kom op zeg,vroeger werd je gewoon in het kolenhok gestopt voor een dag als je een kunstje flikte.zou in deze tijd niet verkeerd zijn met al die bijdehante pubertjes die denken alles dat alles kan en mag kom op zeg.
Fransiscus (17-1-2010 om 22:56)
Voor degenen die het beledigen van agenten normaal vinden; misschien moeten jullie eens de meest vervelende ziekten naar je kop geslingerd krijgen tijdens je werk, allemaal onder de noemer 'vrijheid van meningsuiting'. Nee, dan is de wereld te klein.
Charlie (17-1-2010 om 22:13)
De mate van beledigen doet er niet toe. Het gaat om het respect naar onze medemens. Als je het ergens niet mee eens bent kun je dat gewoon zeggen maar waarom moet dat met beledigen gepaard gaan. Het gevolg is nu dat ze als kleuters door mamma opgehaald worden. Misschien brengt dit wat respect bij.
Danielle (17-1-2010 om 22:05)
Ik vind het erg ver gaan een boete voor het beledigen van een agent ze moeten ook hun werk doen ze hebben zelf voor dat beroep gekozen dan kan je die dingen wel een verwachten maak je iets drukker met het pakken van echte criminelen of pedofielen dat lijkt me meer iets om je druk over te maken
Cookie-instellingen beheren