Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Jongens beledigen agenten

Toegevoegd: 17-01-2010, 16.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De Zeeuwse politie heeft het afgelopen weekend drie personen aangehouden wegens het beledigen van agenten.

In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.00 uur werd een man aangehouden in de Korte Kerkstraat in Terneuzen wegens wildplassen en belediging. De 30-jarige man uit Goes kreeg een boete voor wildplassen Tijdens het uitschrijven van de boete beledigde de 30-jarige man de dienstdoende agent. De man is aangehouden en ontving ook voor de belediging een boete.


Op de Paardenmarkt in Aardenburg is diezelfde nacht rond 00.45 uur een jongen aangehouden wegens belediging van een agent. De 15-jarige kon tevens geen geldig ID-bewijs tonen. Na verhoor werd de minderjarig bij zijn ouders thuis afgeleverd.

Ook in Middelburg op het Damplein heeft Politie Zeeland rond 02.15 uur een jongen aangehouden wegens belediging. Deze 16-jarige jongen fietste langs en schold naar de politie. Hij is aangehouden en kon na verhoor huiswaarts keren met zijn moeder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (17-1-2010 om 18:08)
Onzin een boete voor het beledigen van een agenten wij hebben tog vrijheid van mening hier in Nederland of niet ?
Arie (17-1-2010 om 17:48)
Puik werk hoor, nu weer mensen aanhouden wegens belediging! Zeeland gaat een heel gedisciplineerde en leefbare provincie worden zo op den duur!
Sas (17-1-2010 om 17:27)
Al die gasten die beledegingen naar de politie gooien,moesten zo"n boete krijgen dat ze het de volgende keer wel zullen laten.En dan wel een boete rond de duizend euro
Cookie-instellingen beheren