Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weinig bekeuringen bij verlichtingscontrole

Toegevoegd: 20-01-2010, 13.16 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - De Zeeuwse politie heeft woensdagochtend een fietsverlichtingscontrole gehouden op het Spoorpad in Kapelle.


Volgens de politie waren heel veel fietsen voorzien van goed werkende verlichting. Er werden slechts drie bekeuringen uitgeschreven voor het voeren van slechte of het ontbreken van verlichting.

Eén bromfietser kreeg een bekeuring omdat hij geen helm droeg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goedzo (20-1-2010 om 17:28)
Dit is geen tegenvaller voor de politie.Dit is door de vele goede controle dat de fietsers zorgen dat het licht e.d in orde is.Dit is het gedrag wat door de politie gewenst is en ook verkregen , omdat de boetes duurder zijn dan je materiaal kost, om alles op orde te hebben.
Arie (20-1-2010 om 15:08)
Wat een tegenvaller voor de politie zeg.. Ze kunnen beter wat extra snelheidscontroles houden en bij coffeeshops patrouilleren, dat levert veel meer (geld) op.
Nico (20-1-2010 om 15:04)
Dan hebben de agenten hun tijd weer goed besteed, Ze kunnen toch niet altijd alleen met onbenullige acties bezig zijn? Nee, dit was weer een zinvol tijdverdrijf. Ze krijgen vast en zeker een pluim van de korpsleiding, maken misschien wel promotie.
Piet (20-1-2010 om 14:37)
Gelukkig maar. Het is in mijn ogen nog altijd de verantwoordelijkheid van de fietser zelf. Dit is gewoon proberen zoveel mogelijk geld binnen te halen voor meneer bos. Zet die agenten eens in in probleemwijken of iets dergelijks. Prioriteiten!!!
Dr.acula (20-1-2010 om 14:34)
Dat zal tegengevallen zijn voor de leiding,er zullen dus meer controles moeten volgen om het quotum te halen.jammer van deze mentaliteit .
Emiel (20-1-2010 om 14:14)
Ze staan er al 2 dagen. Nu konden ze geen bekeuring geven hebben ze maar een maat van me bekeurd die bromfiets had wel een helm op allen was vergeten zijn klipje vergeten dicht te doen slaat nergenst op
Cookie-instellingen beheren