Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Gewonde vrouw achter gelaten

Toegevoegd: 20-01-2010, 22.25 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - In een brandgang achter de Koepoortstraat in Zaamslag is woensdag een vrouw gewond geraakt bij een aanrijding met doorrijding.


Rond 12.00 uur liep de 51-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen door de brandgang toen ze het geluid van een bromfiets hoorde. Toen ze zich omdraaide om te kijken waar het geluid vandaan kwam werd ze door een scooter aangereden.

De vrouw kwam door de aanrijding ten val en liep schaafwonden op haar hoofd en arm en een gekneusde arm op. De bestuurder / bestuurster van de scooter reed na de aanrijding door.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (22-1-2010 om 08:37)
Hou die brandgang in de gaten,vanzelf kom je de scooter tegen,en als nog pakken.hgoe lomp en stom ben je om door te rijden,mischien is het je familielid.
Dennis (21-1-2010 om 21:09)
Er word wel weer heel erg snel vanuit gegaan dat het hier jeugd betreft misschien moeten jullie allemaal voor justitie gaan werken dat scheelt hun een hoop tijd. Voor de rest natuurlijk een uitermate asociale actie.
Gerard (21-1-2010 om 19:24)
Doorrijden na een aanrijding is een misdrijf en dat word vrij zwaar gestraft. Nog beter zou zijn zo iemand idd scooter en rijbewijs afnemen voor bijv 10 jaar en 5jaar in de cel!
John (21-1-2010 om 18:16)
In een Brandgang (achterom) mag men niet fietsen laat staan , met een bromfiets rijden levens gevaarlijk. Staat in de verkeerswet , maar men heeft blijkbaar daar geen kennis van of maling aan. Je kan hier een bekeuring voor krijgen. Regels zijn regels waarom houd men zich daar niet aan?
Ineke (21-1-2010 om 18:15)
Dit trekt inderdaad nergens op. We kunnen echter wel op de jeugd van tegen woordig schelden maar wij als ouders voeden de jeugd op! Laten wij dan ook maar eens hand in eigen boezem steken.
TT (21-1-2010 om 17:50)
Sterkte, en beterschap voor de vrouw!
Cookie-instellingen beheren