Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Gewonde bij ongeluk in Yerseke

Toegevoegd: 24-01-2010, 12.43 uur
Gewonde bij ongeluk in Yerseke
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Bij een ongeluk op de Postweg (N670) bij Yerseke is zondag aan het einde van de ochtend één persoon gewond geraakt.
 
De 23-jarige bestuurster van de auto raakte rond 11.30 uur de macht over het stuur kwijt in een bocht van de Postweg in haar woonplaats. Zij vloog uit de bocht en kwam in een naastgelegen vaart tot stilstand. De brandweer kreeg de melding door als 'beknelling' en zette zodoende naast een tankautospuit ook een hulpverleningsvoertuig in. Ook gingen twee ambulances ter plekke. Ter plaatse bleek er niemand bekneld te zitten.


Het waterpeil was gelukkig laag. Zowel de bestuurster als haar 17-jarige Heinkenszandse passagiere kwamen doorweekt, maar alleen met de schrik in de benen, uit de auto. Voor de zekerheid zijn ze naar het ziekenhuis gebracht, maar daar konden ze, na controle, alweer vertrekken.

De auto is weggesleept door bergingsbedrijf Van Hoek uit Rilland.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren