Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Groepje wil scooter stelen van meisje

Toegevoegd: 25-01-2010, 22.17 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vanavond is tussen 18.30 en 18.45 uur geprobeerd een scooter afhandig te maken van een 17-jarig meisje uit Vlissingen.


Het meisje reed over de Bloemenlaan in haar woonplaats. Ter hoogte van de kruising met de President Rooseveltlaan moest zij even wachten om te kunnen oversteken. Op dat moment kwamen er drie mannen op haar af.

Eén van de drie pakte het sleuteltje uit het contact van de scooter. Hij vertelde het meisje dat zij haar scooter aan hem moest afstaan. Dat deed het meisje niet. Hierna kreeg zij een klap in haar gezicht. Vermoedelijk is de poging gestaakt, omdat er wat auto's achter het opstootje waren gestopt.

De drie mannen zijn hierop doorgelopen. De sleutel is teruggegeven aan het meisje. Het meisje is niet gewond geraakt. De politie vraagt getuigen van dit incident om zich te melden. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of zich melden op het politiebureau in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Noa (26-1-2010 om 06:29)
En jahoor en weer vlissingen,z elfs de meisjes met hun charmes moeten ze hebben. Mike je hebt gelijk zo vind ik het ook,we zouden zelf maar eens in moeten grijpen,dat gedonder moet eens klaar zijn. Wat zal zo het volgendbericht zijn?????? beroofd van me kunstgebit?
Marinet (26-1-2010 om 06:13)
Als zoiets gebeurd als lezer,wat kan je dan kwaad worden om zoiets bijj een meisje af te pakken,laat ze dat bij der soort doen,ik hoop dat ze gepakt worden
Tatiana (26-1-2010 om 00:39)
Mmm laat mij raden !!! word natuurlijk weer niet gezegd dat het mannen met noord afrikaans uiterlijk of donker huidskleur waren..nee want je mag niet 'discrimineren' !! maar ze mogen wel aan onze meisje's zitten, totdat wij aan hun vrouwen zitten dan is het ineens 'eerwraak ' !! !! ASOCIAAL !!
Bart (26-1-2010 om 00:35)
Zozo, wat een leuke jongens zeg. Dit zijn nog eens jongens die karakter tonen. Hele toffe gozers met z'n 3en tegen een meisje. De buurt word er ook steeds gezelliger. Het word tijd dat hier eens een hele grote schoonmaak word gehouden.
Trucker 42 (26-1-2010 om 00:33)
Ze noemen het niet voor niets het afvoerputje van Vlissingen. wat door de jaren heen is gekweekt door de gemeente en nu is het bal met van alles en nog wat ( schieten, steken scooters rippen met vuistslag) oppakken en naar Siberie sturen, dat is de einige oplossing om van het tuig af te komen
SF18 (26-1-2010 om 00:10)
Vind het een nare actie, donderdag 21 januari 18:45 is bij mij een poging gedaan om mij van de scooter te duwen en mijn scooter te jatten @ Bloemenlaan ben snel weggereden en heb daarna aangifte gedaan kon ze helaas niet goed zien!! ik hoop dat ze er wat mee doen, sterkte voor 't meisje!
Cookie-instellingen beheren