Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Belg rijdt behoorlijk te hard in Breskens

Toegevoegd: 05-02-2010, 22.38 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - De politie heeft vrijdagavond op de N675 bij Breskens een 21-jarige Belgische automobilist betrapt die fors te hard reed.


De Belg werd rond 20.30 uur door de politie aan de kant gezet omdat hij was geklokt op een snelheid van 135 kilometer per uur. Op de N675 geldt echter een snelheidslimiet van 80 kilometer per uur. De man reed dus 55 kilometer per uur te hard.

Het rijbewijs van de man, afkomstig uit Hever, is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Riezz (6-2-2010 om 00:52)
De politie zou eens moeten klokken in Sas van Gent en dan het liefst op zondag als al die Belgen met 80km door de woonwijken vliegen hier, maar heel raar, op zondag zie je hier geen blauw op straat alleen de blauwe boodschappentassen van AH op de achterbank van scheurende Belgische auto's.
K.j (6-2-2010 om 00:26)
Eindelijk, doen ze eens wat nuttigs Ze mogen wel meer in de omgeving van Breskens rond rijde, bijv bij de rondweg. en richting de oude veerhaven.
Cookie-instellingen beheren