Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie doet inval in woning Middelburg

Toegevoegd: 11-02-2010, 19.19 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft donderdag aan het einde van de middag een een inval gedaan in een woning in Middelburg-Zuid.
 
Rond 17.50 uur viel een team van zes man van de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de Politie Zeeland het pand aan de Traptoren binnen. De politie bracht binnen vijf minuten een geboeide verdachte naar buiten. Deze werd in een gereedstaande personenauto afgevoerd.
 
De politie wilde vanavond alleen bevestigen dat er in het pand een inval is gedaan. De politie wil nog niet kwijt waarom de inval precies is gepleegd en waar de aangehouden man van verdacht wordt.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laro (12-2-2010 om 17:39)
Denk je in een nette straat te wonen!!!
Jeof (12-2-2010 om 11:31)
Doen ze zo en zo met veel man binnenvallen marco omdat ze niet weten hoeveel mensen en welke situatie ze binnen kunnen aantreffen. Niets Vrijgegeven dus zal wel iets groots zijn.
Djo! (12-2-2010 om 08:41)
Tjonge moet je daar met zoveel mensen voor komen? dat manneke neem je toch zo mee onder je arm? lijkt me niet zo'n ingewikkelde arrestatie
Arie (12-2-2010 om 00:18)
Wat een gespeculeer weer over de dader, en zonder ook maar iets te weten al roepen dat er zwaarder gestraft moet worden. Waar zit het verstand. Misschien moesten ze bij de buren zijn en hadden ze zich eigenlijk vergist en is deze man onschuldig of was het een ontgroeningsfeestje van z'n collega's
Cor (11-2-2010 om 21:10)
In een drugspand moeten ze ook met zoveel mensen een inval doen, dat zou nou eenmaal de regels....dus wie weet een gevalletje hard drugs?
Pipa (11-2-2010 om 20:36)
Zo zie je maar anoniem bellen werkt perfect. criminaliteit loont niet.
Cookie-instellingen beheren