Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dronken man rijdt zonder verlichting

Toegevoegd: 14-02-2010, 22.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.40 uur is een 20-jarige automobilist uit Goes, aan de Ruisdaelstraat in Goes aangehouden wegens rijden onder invloed.

Rond 04.30 uur zagen surveillerende agenten een personenauto zonder verlichting en met bevroren ruiten over de Wulfaertstraat rijden en gaven een stopteken. De automobilist passeerde de politieauto over het fietspad en ging er met hoge snelheid vandoor.


In de Ruisdaelstraat reed de auto tegen een geparkeerd staande auto waarop de agenten de man uit zijn voertuig haalden en aanhielden. Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,7 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (15-2-2010 om 09:49)
Er moet zwaarder worden gestraft en men moet! naar een nul tolerance beleid. Bij aantreffen drankgebruik, gelijk auto inbeslag nemen en rijbeijs voor een jaar invorderen. Men leert het nooit!! op deze manier. Als ik zelf rijdt drink ik niets, en als er toch gedronken wordt door mij dan met taxi!.
G,Jobse (15-2-2010 om 09:24)
Maar even later rijden ze weer vrolijk verder, om te rijden heb je geen rijbewijs, maar een voertuig nodig! Een Belg , 3x aangehouden en proces verbaal Even later weer op de weg!! Gelijk ook voertuig in beslag nemen minimaal voor een week. Doet veel meer pijn dan alleen papiertje!
Jan (15-2-2010 om 09:11)
En wie mag deze schade weer gaan betalen want van een kale kip kan je weinig veren plukken .Het wordt eens tijd dat het recht systeem gewoon alle alcohol verbied voor iedereen die moet rijden ,in mijn ogen allemaal moordenaars op vier wielen
Paap (15-2-2010 om 08:37)
Poging tot doodslag lijkt me dan meer op zn plaats, Goesenaar
Frans (15-2-2010 om 06:31)
Ik word nog veel zieker van die Goesenaar, die nu behalve rijbewijs en auto door de shredder ook mensen langdurig opbergen voor een VERKEERSOVERTREDING. Zelf heilig zeker?
Goesenaar (14-2-2010 om 23:30)
Ik wordt zo ziek van dit soort figuren. Lange tijd opbergen. Als je met alcohol op gaat rijden is een veroordeling tot poging tot moord op zijn plaats,
Cookie-instellingen beheren