Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vuurwapen blijkt klappertjespistool

Toegevoegd: 16-02-2010, 15.05 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vanochtend in Vlissingen een 29-jarige vrouw uit Vlissingen en een 25-jarige man uit Goes aangehouden na een tip dat deze in het bezit waren van een vuurwapen. Het bleek echter te gaan om een klappertjespistool.


De vrouw en de man werden dinsdagochtend op de hoek van de Lange Zelke met de Walstraat opgepakt nadat een spoorwegbeambte de politie had getipt dat hij had gezien dat de man toen hij uit de trein stapte een op een vuurwapen gelijkend voorwerp droeg.

De politie zag even later de hoek van de Lange Zelke en de Walstraat een manspersoon die aan het signalement voldeed. Hij fietste in het gezelschap van een vrouw.

De twee werden staande gehouden voor fietsen in het voetgangersgebied. Ook werden ze gefouilleerd. Uit de kleding van de 25-jarige man kwam een klappertjespistool tevoorschijn. De twee werden aangehouden en naar het bureau gebracht. Bij verder onderzoek kwamen er geen ander wapens meer tevoorschijn. Hierna zijn de man en de vrouw weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (16-2-2010 om 23:36)
Goed gereageerd door de spoorwegbeamte en compliment voor de politie. De combinatie volwassenen en op vuurwapengelijkend voorwerp is voldoende reden. Als met zoiets een overval wordt gepleegd staat Vlissingen op z'n kop en praten we anders! Nogmaals goed werK COMPLIMENTEN !
Pipo (16-2-2010 om 22:58)
Ook al aan carneval gedacht.
Wimpie (16-2-2010 om 22:04)
Wapenbezit ,wapenbezit !!!! Ze zouden het moeten vrij geven ,dan kunnen we tenminste ons eigen recht nemen , want dat klopt niet in ons eigen Nederland
Ikke (16-2-2010 om 21:09)
Whaha, toen ik uit de trein stapte in vlissingen (ongeveer kwart voor 10 aankomst) zag ik idd iemand fietsen met een pistool. Het was wel al gelijk zichtbaar dat het om een speelgoed pistool ging..
RareFratsen (16-2-2010 om 18:42)
25 jaar en nog een klappertjespistool op zak... word volwassen, kijk niet teveel films, typisch een goesenaarse actie....
Hennie (16-2-2010 om 18:25)
Sorry Sjaak, ga je ook nooit lezen! Dat soort miskleunen in onze maatschappij gaan altijd vrij uit! De politie lacht zich rot en wij zitten met de brokken! Letterlijk, maar meer nog figuurlijk. Nederland is rijp voor een dictatuur! Laten we dat merken bij de verkiezingen! We hebben geen andere keus
Cookie-instellingen beheren