Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vuurwapen blijkt klappertjespistool

Toegevoegd: 16-02-2010, 15.05 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vanochtend in Vlissingen een 29-jarige vrouw uit Vlissingen en een 25-jarige man uit Goes aangehouden na een tip dat deze in het bezit waren van een vuurwapen. Het bleek echter te gaan om een klappertjespistool.


De vrouw en de man werden dinsdagochtend op de hoek van de Lange Zelke met de Walstraat opgepakt nadat een spoorwegbeambte de politie had getipt dat hij had gezien dat de man toen hij uit de trein stapte een op een vuurwapen gelijkend voorwerp droeg.

De politie zag even later de hoek van de Lange Zelke en de Walstraat een manspersoon die aan het signalement voldeed. Hij fietste in het gezelschap van een vrouw.

De twee werden staande gehouden voor fietsen in het voetgangersgebied. Ook werden ze gefouilleerd. Uit de kleding van de 25-jarige man kwam een klappertjespistool tevoorschijn. De twee werden aangehouden en naar het bureau gebracht. Bij verder onderzoek kwamen er geen ander wapens meer tevoorschijn. Hierna zijn de man en de vrouw weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
To (16-2-2010 om 18:16)
Wat ik me afvraag; wat moet een vent van 25 jaar met een klappertjespistool.
Anoniem (16-2-2010 om 18:15)
Goeie actie? aanhouding voor bezit klapperpistool!!! Binnenkort mijn zoontje van 4 ophalen bij het buro wegens illegaal wapenbezit? Wat een fijne actie weer van oom agent, zo krijgen we wel respect voor de blauwe arm...
Ano (16-2-2010 om 18:04)
Vraag me af wat een 25 jarige met een klapperpistool moet?
Erwin (16-2-2010 om 15:34)
Zeker goeie actie niks aan toeval overlaten, tegenwoordig doen ze al een overval met een klappertjes pistool enne beukering voor het fietsen?????
Tatiana (16-2-2010 om 15:33)
Mensen mensen tog, houd alstublieft op met dat bangmakerij zeg !!! iemand loopt met nep spul rond of iets wat er op lijkt ?? gaan we nu voor alle stompzinnige dingen al polite bellen?praten iedereen angst en gevaar aan, nergens voor nodig!!!gaan we ook garage-monteurs verdenken met 'luchtsleutel' ?
Sjaak (16-2-2010 om 15:22)
Goeie actie, maar ik lees niks van een bekeuring voor fietsen in voetgangersgebied, en van het vermeende wapenbezit...?
Cookie-instellingen beheren