Weerbericht:
Veel bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Brandje Karolingenbaan Oost Souburg

Toegevoegd: 18-03-2010, 18.13 uur
Brandje Karolingenbaan Oost Souburg
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De Stadsgewestelijke brandweer heeft donderdag aan het einde van de middag een buitenbrandje gedoofd.
 
Rond 17.45 uur hadden voorbijgangers opgemerkt dat er brand woedde op het veld bij de Karolingenbaan in Oost-Souburg. De brandweer van Oost-Souburg rukte onder prioriteit twee uit om het vuur te doven. Het uitstampen en slaan met een vuurzweep bleek voldoende om de brand, die op meerdere plaatsen woedde, te doven.
 
Het vuur is vermoedelijk aangestoken door kinderen.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Giegfd (19-3-2010 om 00:56)
Hahaha ik weet wie dit heeft gedaan en ja het zijn kinderen van 11 tot 15 jaar met ze 5e.
Biertje99 (18-3-2010 om 19:39)
Het mooiste stukje Souburg is nu al voor de zoveelste keer door brand ontsierd. Een mooie schaapskooi ging al eerder in vlammen op. De vrienden van de Karolingenburcht zullen nu wel helemaal niet meer staan te trappelen om dit stukje geschiedenis in de oude staat te herstellen. De wijkagent slaapt
Souburger (18-3-2010 om 18:33)
Het vuur is vermoedelijk aangestoken door kinderen? Misschien is het wel aan gestoken door een ouder iemand die achterloos zijn sigaret of sigaar weg gooide, dat kan natuurlijk ook maar waarschijnlijk zal het wel een kind zijn geweest.
Cookie-instellingen beheren