Controles na overlast Sas van Gent

Toegevoegd: 25-03-2010, 23.21 uur

Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - De politie heeft donderdagmiddag in Sas van Gent op twee locaties verkeerscontroles gehouden.

De inwoners van Sas van Gent ondervinden veel overlast van hard rijdende brommers en auto's. Daarom werd op het Suikerplein een algemene verkeerscontrole gehouden waarbij in totaal 27 auto's, een motor en vijf brommers werden gecontroleerd.

In de Zandstraat, ter hoogte van de basisschool, werd vanmiddag een snelheidscontrole gehouden. Bij de politie is bekend dat er in deze straat vaak te hard gereden worden. Vier automobilisten reden te hard (1x 22 km, 2x 27 km en 1x 32 km).

In totaal werden vanmiddag 14 bekeuringen uitgeschreven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (27-3-2010 om 11:29)
Arie , helemaal met je eens structueel zal er niks aan gedaan worden zoals ondertussen wel duidelijk is onder de mensen in dit dorpje. er zijn zoals je weet al diverse klachten en aangiften gedaan tegen de bepaalde doelgroep die deze overlast veroorzaakt maar we zien dat er weinig aangedaan wordt.
Arie (26-3-2010 om 09:46)
Wordt er ook structureel iets gedaan aan de overlast in Sas van Gent of worden er enkel tijdelijk wat boetes uitgeschreven, (lees: geld geïncasseerd) en blijft alles verder zoals het is, ik ben benieuwd!
Fietser (26-3-2010 om 07:23)
Werd tijd, mogen ze op meer plekken doen. Soms lijkt 't wel een hetze tegenwoordig, kijken hoe hard je kan zonder tegen de lamp te lopen. Maar dan is het eens prijs, boetes nog veel hoger, vooral in BBK en op de autowegen en snelwegen pas bekeuren bij min. 10 km te hard.
Frans (26-3-2010 om 01:52)
Zozo, wel vijf brommers. Nou, dat zal een hele geruststelling zijn.