Gestolen motor Terneuzen gevonden

Toegevoegd: 28-03-2010, 22.42 uur

Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De motor die in de nacht van zaterdag op zondag is weggenomen vanaf de Rossinistraat in Terneuzen is terecht.

Een bezoeker van de website HVZeeland.nl heeft naar aanleiding van het artikel de motor herkend en de politie gewaarschuwd. Deze heeft een onderzoek ingesteld en trof de motor inderdaad aan op de Kortenaerlaan in Terneuzen.

Op de motor zaten geen kentekenplaten meer maar mede door de afbeeldingen van indianen is de motor toch herkend. Voor zover bekend is de motor niet beschadigd. De politie heeft nog geen zicht op de dader(s). De motor is teruggebracht naar de eigenaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (29-3-2010 om 22:48)
Zo zie je maar is de site toch ergens goed voor!! Dat moest meer gebeuren, hoopte dat die mooie scooter ook zo terug zou gevonden worden, maar nog niets gehoord!?!?!
Gelukkig (29-3-2010 om 17:20)
Mede door de omschrijving op hv zeeland kon er in de omgeving rond gekeken worden .de eigenaar is vast wel blij met zijn motor terug.Klasse