Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote tent NK veldloop stukgewaaid

Toegevoegd: 31-03-2010, 13.32 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
NEELTJE JANS - Het NK veldloop voor gemeenteambtenaren in Neeltje Jans is afgelast. Een grote feesttent voor het evenement is stukgewaaid.


De 23e editie van het evenement kwam vroegtijdig ten einde toen rond het middaguur een stuk van de grote roze circustent stukwaaide. Alle mensen die in de tent aanwezig waren, werden tijdelijk ondergebracht in het paviljoen van Deltapark Neeltje Jans.

De brandweer heeft de spullen van de deelnemers, die opgeslagen waren in de tent, in een grote vrachtwagen geladen. De spullen van de in totaal 3.700 deelnemers kunnen elders worden opgehaald.

Het was de eerste keer dat de loop in Zeeland werd georganiseerd. Ambtenaren van gemeenten uit heel Nederland konden meedoen aan de loop.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.L. (2-4-2010 om 08:42)
De organisatie van dit hele evenement zal de belastingbetaler aardig wat gekost hebben. Niet passend in een tijd dat bezuinigingen door de overheid aan de orde van de dag zijn.
Xandra (1-4-2010 om 17:09)
@Inwoner vd gemeente Veere: Ik loop al jaren mee bij het NK, geheel in eigen tijd en dat kost me dus 2 dagen!
Lennard van der Kuijl (1-4-2010 om 12:21)
@Tim, Tent is slecht opgezet? Jahoor.. Was je erbij? Vast niet. Tent stond hartstikke stevig. Op een gegeven moment was er een windstoot van windkracht 10. Hier is geen 1 tent tegen op gewassen. Dit gaf een kleine scheur, en dan gaat de rest van zelf. Heeft niks met het opzetten van de tent te maken gehad. Beetje jammer weer, zo een reactie.
Noel (31-3-2010 om 16:57)
Grappig, is dezelfde tent als van de ijsbaan in Vlissingen 2 jaar geleden alleen een andere kleur; ook van een tentenbedrijf uit België zeker? Goedkoop is duurkoop
HdV (31-3-2010 om 16:16)
Tja toen ik ze zondag die tent zag bouwen, vroeg ik me al af waarom ze zo'n grote tent op zo'n open vlakte met aan twee zijden water neer wilden zetten. Je hoeft toch geen natuurkunde gestudeerd te hebben om dit te voorspellen.....
Tim (31-3-2010 om 15:52)
Deze tent is gewoon slecht opgezet! dit soorten tenten kan ontzettend veel hebben weet ik uit ervaring.
Cookie-instellingen beheren