Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man was rijbewijs al kwijt

Toegevoegd: 15-04-2010, 22.24 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is donderdagmiddag een 26-jarige man betrapt op rijden onder invloed. De man reed rond zonder geldig rijbewijs.


Volgens de politie werd de Vlissingse automobilist rond 16.50 uur aangehouden. Uit ademanalyse bleek dat de man 3,3 maal teveel had gedronken. Ook bleek dus dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Dit was namelijk al eerder ingevorderd.

Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod van 8 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik Sanders (16-4-2010 om 20:49)
Verscherpen dat sanctiebeleid, per direct !! Lees goed wat je schrijft Sander; "Drank is gewoon een verslaving en daar moet je mesnen niet op afrekenen". Dus als mijn lieve vriendin door een dergelijk persoon in kwestie aangereden wordt, moet ik maar compassie en begrip hebben. Het zal toch niet zo zijn dat ik de dood van een partner moet wegcijferen tegen een vernieuwde kans van een verslaafde,...ik kan je vertellen dat een dode niet gewoon een kans heeft om op te staan !! Sander????
Chickaatje (16-4-2010 om 13:47)
@Sander; Natuurlijk joh, geef 'm een kans om zichzelf of een ander dood te rijden. Als die drankrijder zich niet kan inhouden verspeelt hij ieder recht. Ik heb geen begrip voor verslaafden in het verkeer, vooral niet als ze mij en mijn kinderen in gevaar brengen. Niet drinken is een beter plan!
Koen (16-4-2010 om 13:34)
Huh? (15-4-2010 om 22:41 uur) Een rijverbod van 8 uur terwijl je niet eens een geldig rijbewijs hebt???? Dacht ik ook!!!
Jellinek (16-4-2010 om 12:40)
@ sander, verslaafden moeten dan maar hulp zoeken i.p.v. jammeren om nog een kansje..
Do you know ? he doesn't care.. (16-4-2010 om 12:13)
Tja, in nederland is het goedkoper om helemaal maar geen rijbewijs te hebben. de pak kans in verhouding tot de evt. belachelijk lage boete maakt het rendabel.
Jan van Souburg (16-4-2010 om 10:31)
Als men, in het bezit van een rijbewijs, bezopen fietsend op een fiets rijdt kan je je rijbewijs ook kwijt raken.
Cookie-instellingen beheren