Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Inbraak bij apotheek Vlissingen

Toegevoegd: 16-04-2010, 11.22 uur
De inbrekers vernielden volgens de politie een ruit om binnen te komen. De inbrekers vernielden volgens de politie een ruit om binnen te komen.
De inbrekers vernielden volgens de politie een ruit om binnen te komen.
© Foto: René J. Sijmons
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij apotheek De Singel aan de Singel in Vlissingen is vannacht ingebroken. Dat heeft de politie bevestigd.
 
Volgens de politie werd de inbraak vannacht gepleegd. De dader(s) kwam(en) binnen door het vernielen van een ruit. Het is nog niet duidelijk of er ook daadwerkelijk iets is weggenomen.

Er zijn geen arrestaties verricht.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (18-4-2010 om 09:04)
@Lizzy, Inderdaad, het is beveiligd glas. Daarom blijft het bij een klein gat. Maar jij zegt dat de dader wel binnen is geweest. Hoe dan??? Door dat gat kan niemand heen. Zijn die bloedspetters niet gewoon door de lucht gevlogen toen de dader zich sneed aan het glas??
Lizzy (17-4-2010 om 11:24)
Binnen zaten de bloedspetters aan de kassa dus is de dader dan niet binnen geweest????
Naomi (17-4-2010 om 08:53)
Poging tot inbraak? ach zolang het jou ruit maar niet is he mensen? mensen hebben maar commentaar op een ander,maar steek eens zelf je mouwen uit,ipv zelf te mouwen,commentaar o de politie? als burger hoor je hulp te verlenen,als iets niet kan,nee maar commentaar erop achteraf.pffffffffffffff
Natas (17-4-2010 om 08:48)
De goeie buurt ook, in alle reacties wat mekkeren je,begin zelf ook,je handen uit de mouwen te steken,tik iemand op z,n vingers als je iets ziet wat niet kan.dat is ook je plicht als medeburger,ook zijn er luie mensen die hun auto,s dwars en dubbelals parkeren bij deze apotheek,dus mekker niet,!
Middelburger (17-4-2010 om 07:31)
Hier past toch nooit iemand doorheen?? Is dit niet gewoon zware vandalisme?? Dat gat is als ik naar de foto kijk denk ik z'on 15 cm doorsnede. Daar past echt niemand doorheen...
Johan (16-4-2010 om 23:10)
Door dit gaatje is echt iemand naar binnen gekomen!!!!!