Weerbericht:
Helder, morgen zonnig en overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Gewonden bij ongeluk N57 Sint Laurens

Toegevoegd: 23-04-2010, 23.54 uur
De brandweer assisteerde bij het ongeluk. Niemand zat bekneld. De brandweer assisteerde bij het ongeluk. Niemand zat bekneld.
De brandweer assisteerde bij het ongeluk. Niemand zat bekneld.
© Foto: Rolf de Feijter
Door: Roland de Jong

SINT LAURENS - Bij een eenzijdig ongeluk op de Wilgenhoekweg (N57) bij Sint Laurens zijn vrijdagavond laat twee personen gewond geraakt.


Rond 23.10 uur raakte net buiten het dorp richting Serooskerke (W) een auto naast de weg. De bestuurder, een 20-jarige Middelburger, haalde met hoge snelheid een auto voor hem in, passeerde links een vluchtheuvel en raakte daarna de stoeprand.

Vervolgens reed hij de sloot in. De bestuurder en een 23-jarige Middelburgse inzittende werden naar het ziekenhuis gebracht, zij mochten na onderzoek weer naar huis. De brandweer heeft de ambulancedienst geassisteerd bij het ongeval.

Er werd proces-verbaal opgemaakt wegens gevaarlijk rijgedrag en de Middelburger, een beginnend bestuurder, moest zijn rijbewijs inleveren. Hij had geen alcohol genuttigd. Het voertuig werd rond 23.50 uur geborgen. Vanwege het ongeluk was enige tijd één rijbaan afgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (24-4-2010 om 08:26)
Hmmmm hoeveel mensen rijden er te hard? en stikt van de aso rijders. veel mensen zijn niet met auto rijden bezig.