Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 41 km

Wilde achtervolging na autodiefstal

Toegevoegd: 16-05-2010, 22.13 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - Na een achtervolging zijn zondagavond in Ouddorp twee mannen opgepakt die even daarvoor in de Boutlaan in Scharendijke een auto hadden gestolen.


De twee Rotterdammers van 24 en 33 jaar oud konden rond 17.30 uur worden opgepakt op een bedrijfsterrein aan de Broekweg. Aan de aanhouding ging een achtervolging vooraf over de Brouwersdam en door het centrum van Ouddorp waarbij op sommige punten een snelheid van 160 kilometer per uur werd bereikt.

Op de Broekweg in Ouddorp reden de mannen zich klem op een bedrijfsterrein. De bestuurder ging er vandoor, waarbij hij via een vrachtwagen over een hek de wijk in rende. Hij werd snel aangehouden. Ook de bijrijder, die nog in de auto zat, werd aangehouden.

De twee mannen zijn later overgedragen aan collega's van de regio Rotterdam-Rijnmond, die met drie auto's ter plaatse kwamen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlinder (17-5-2010 om 17:14)
Goedzo! En nou niet met zo'n slap P.V.tje naar huis sturen maar echt straffen, goed straffen. De politie heeft zijn werk goed gedaan, nu nog de rechter die een daad stelt en deze mannen voor lange, lange tijd achter de tralies gooit.
Joop (17-5-2010 om 13:04)
Netjes gedaan politie! Niks achtervolgingen staken, gewoon pakken die criminelen!
Tom (17-5-2010 om 11:19)
Goed politiewerk!!
Cookie-instellingen beheren