Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 35 km

Brommobiel rijdt tegen boom

Toegevoegd: 08-06-2010, 11.52 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Maandagavond omstreeks 20.00 uur reden twee 16-jarige Terneuzenaars in een brommobiel over de Beoostenblijsestraat in Axel.


De twee, een meisje en een jongen, kwamen door onbekende oorzaak in de berm terecht met het voertuig. Het meisje, dat aan het stuur zat, raakte de controle over het voertuig kwijt en het brommobiel kwam tot stilstand tegen een boom.


Het meisje is, met vermoedelijk een gebroken pols, overgebracht naar het ziekenhuis. De jongen kwam met de schrik vrij. Politieagenten hebben de bestuurster nog laten blazen, maar zij bleek niet gedronken te hebben.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rens (8-6-2010 om 22:53)
Owja ' Zeeuw' en 'Jan'.....precies op jullie achtiende levensjaar kwam het verstand uit de lucht vallen? Kan een ongeluk niet iedereen overkomen, jong/-en oud?
Marina (8-6-2010 om 22:36)
Volgens mij zijn deze dingen gemaakt voor gehandicapten.tegenwoordig rijden alle jongeren daarin.sterkte voor de gewonde.
Jan (8-6-2010 om 15:16)
Kinderen behoren niet in auto te rijden die moeten fietsen,een fiets heeft meer ruimte om langs de boom te rijden
Zeeuw (8-6-2010 om 14:39)
Vind het ook schandalig dat 16 jarige er in rijden!!
Cookie-instellingen beheren