Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Vrouw omgekomen bij ongeluk

Toegevoegd: 28-06-2010, 16.48 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - Bij een verkeersongeluk op de Delingsdijk (N653) is vanmiddag een 52-jarige vrouw uit Eindhoven om het leven gekomen.


Het slachtoffer zat in een personenauto die rond 13.15 uur op een kruising in botsing kwamen met een legertruck met aanhanger. De vrouw reed over de Heuvelsweg in de richting van de Delingsdijk. Daar leek zij te stoppen voor de stopstreep om vervolgens toch de Delingsdijk op te rijden. Daar kwam op dat moment de legertruck van links welke een aanrijding niet meer kon voorkomen en tegen de linker flank van de personenauto botste.  

De bestuurder van de truck, een 20-jarige man uit Deventer, probeerde nog uit te wijken, maar een botsing kon niet worden voorkomen. De auto kwam onderaan de dijk tot stilstand. Het slachtoffer raakte bekneld en overleed ter plekke, zo meld de politie.

De weg was urenlang afgesloten vanwege technisch onderzoek en bergingswerkzaamheden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeannet (29-6-2010 om 09:06)
Als eerste veel sterkte voor de bestuurder van de vrachtauto met het verwerken hiervan en sterkte voor de familie van deze vrouw. Zelf hier ook al eens flink in de remmen gemoeten .Je hebt naar beide kanten van de weg een goed overzicht, stop bord hoe kan het dan toch nog fout gaan?
Rineke (28-6-2010 om 21:02)
Ik wens de 20-jarige chauffeur alsmede de familie van de vrouw heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit tragische ongeval en het overlijden van de vrouw.
Kees (28-6-2010 om 19:55)
Het kruispunt is heel overzichtelijk, de stopstreep niet te missen, maar veel mensen vergeten letterlijk te stoppen en te kijken. Het betreft overigens het kruispunt met de Heuvelsweg. Is al het tweede ongeluk dit jaar op de Delingsdijk.
Cookie-instellingen beheren