Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Automobilist gewond na ongeval

Toegevoegd: 05-07-2010, 01.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ABTSKERKE - Bij een eenzijdig ongeval op de Noordhoekweg in 's-Heer Abtskerke is zondagavond een 18-jarige man uit de gemeente Goes gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 23.30 uur plaats toen de bestuurder van een personenauto de controle over zijn voertuig verloor en in de sloot tot stilstand kwam. De man vloog met zijn hoofd door de voorruit. Omdat de locatie van het ongeval niet duidelijk was, werd ook de brandweer opgeroepen.
 
De hulpdiensten waaronder, politie, brandweer en ambulance hebben gezamenlijk een zoekslag gemaakt naar de locatie. Het ongeval werd uiteindelijk aangetroffen op de Noordhoekweg.

Het slachtoffer is uit het voertuig gehaald en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn toestand is nog niks bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. De auto is total loss.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adinda (7-7-2010 om 11:16)
Hoi, De bestuurder is mijn broertje! Godzijdank dat hij het heeft overleeft. En zeker het is een rot weg daar! Hij is gisteren uit het ziekenhuis gekomen! en moet veel rusten! Angel Love x x
Ook anoniem (6-7-2010 om 14:21)
Sterkte voor de bestuurder..is ook een lelijke weg daar. Tussen haakjes: hallo...ook mét het dragen van een aurogordel kun je lelijk door de voorruit klappen..geloof me, spreek uit ervaring.
Anoniem (5-7-2010 om 10:53)
Er is een goede reden een autogordel om te doen. Voorruiten van auto's zijn vrij hard.