Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Doorrijder laat gewonden achter

Toegevoegd: 05-07-2010, 21.41 uur
Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - De politie heeft vanmiddag een man opgepakt die eerder vandaag was doorgereden na een aanrijding.


Het ongeval vond rond 14.00 uur plaats op de Dorpsdijk in Vrouwenpolder. De doorrijder, een 58-jarige man uit Kapelle reed in zijn auto met daarachter een caravan. Enkele fietsers kwamen hem op de Dorpsdijk tegemoet fietsen. Tijdens het passeren kwam de auto met caravan in aanraking met de fietsers.

De automobilist was kort even uit zijn auto gestapt maar reed vervolgens weg zonder zijn gegevens achter te laten. De twee fietsers, een Duits echtpaar, liet hij gewond achter. Zij werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. De vrouw had een pijnlijke voet en de man mogelijk een gebroken rib. Na behandeling konden zij later het ziekenhuis weer verlaten.

Gelukkig had een getuige het kenteken van de doorrijder genoteerd. Dit werd doorgegeven aan de politie die de man later rond 15.00 uur in Kats kon aanhouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rinus (6-7-2010 om 17:01)
Dit zijn echte criminelen die gewonde achter laten!!! Dit volk hoort in de bajes thuis voor de eerste vijf jaar en een schade vergoeding betalen. En het extraatje wat hierbij hoort is het rijbewijs innemen en de eerste tien jaar niet op de weg komen.
Mark (6-7-2010 om 16:44)
Ik vind het een schande dat deze bestuurder is doorgereden bang dat je caravan of auto beschadigd was
Edje (6-7-2010 om 14:37)
Wat een laffe streek om door te rijden na een ongeval! O jee... Mijn no-claim bonus... BAH! Neem je verantwoordelijkheid!
Marianne (6-7-2010 om 13:33)
Gezien ik hier niemand mag kwetsen, volstaat de opmerking dat deze doorrjider in aanmerking komt voor een aantal drieletterwoorden, vult u zelf maar in...goed dat ie is gepakt!
Petske (6-7-2010 om 11:13)
De straf in deze kan niet hoog genoeg zijn, welk een onbeschoft gedrag!!!
Janse (6-7-2010 om 11:03)
Voor de doorrijder volgende keer ben je het zelf kijken hoe je dan reageert waarschijnlijk heel erg kwaad
Cookie-instellingen beheren