Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 44 km

'Doorrijder Vrouwenpolder werd bedreigd'

Toegevoegd: 08-07-2010, 22.57 uur
Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - De 58-jarige automobilist uit Kapelle die maandag werd aangehouden na een aanrijding met doorrijding in Vrouwenpolder reed door omdat hij ter plekke werd bedreigd. Dat meldt de politie.

De automobilist reed rond 14.00 uur op de Dorpsdijk in Vrouwenpolder een Duitse fietsster aan nadat zij plotseling een geparkeerd staande vrachtauto voorbij reed. Zij deed dit op het moment dat de automobilist bijna naast de vrachtauto reed vanuit tegengestelde richting.


Na de aanrijding stopte de automobilist om met het groepje fietsers, waar de vrouw deel van uitmaakte, in gesprek te gaan. Volgens de automobilist duwden enkelen van de fietsers hem. De automobilist voelde zich hierdoor bedreigd, stapte in zijn auto en reed daarom weg.

De Kapellenaar heeft inmiddels aangifte gedaan van bedreiging.

Zie ook:
- Doorrijder laat gewonden achter (05-07-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yvon (8-7-2010 om 23:21)
Gelukkig zitten er aan een verhaal altijd 2 kanten en nu hebben we de andere kant gehoord.
Cookie-instellingen beheren