Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 1 km

Auto botst op trein in Sas van Gent

Toegevoegd: 23-07-2010, 17.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - Op de Westdam in Sas van Gent heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden waarbij een goederentrein en een auto betrokken waren.


Door nog onbekende oorzaak reed de automobilist tegen de trein aan. Bij de botsing raakte niemand gewond.

De overgang was lange tijd afgesloten voor onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Treinmachinst (24-7-2010 om 00:48)
Gewoon stoppen voor rode knipperlichten ook voor rood licht, bij andrea`s kruisen heeft trein altijd voorrang weet toch iedereen,maar beb al bijna 400 keer een aanrijding gehad tot er een dode bij valt let gewoon op en leef de verkeersregels na sterkte collega
Zeeuws ,meisje (23-7-2010 om 21:37)
Eigen schuld ,dikke bult.Ik ben ook bekend met die overweg. gewoon wachten tot de trein voorbij is.Dat was korter wachten dan op de N61 en de N62 die stonden muurvast vandaag.Volgende keer niet willen zig zaggen .Levens gevaarlijk!!
Kees (23-7-2010 om 20:42)
De spoorbomen zijn nog keurig heel en de auto staat op de verkeerde weghelft. De oorzaak laat zich raden.
Bert (23-7-2010 om 20:15)
Zonder van die BMW en stom van die chauffeur. Die wou via de linkerkant nog ff snel over.Hoe dom kun je zijn?Die overgang is bewaakt dan mag je gewoon niet over.
Vlissinger (23-7-2010 om 19:39)
"door onbekende oorzaak" haha, door haastige eigenwijs gedrag zul je bedoelen, je moet ook gewoon netjes wachten.
Oma (23-7-2010 om 18:06)
Heerlijk, die overweg. Het valt nog mee dat er (nog) geen doden gevallen zijn. Ik vraag me af waarom er maar halve slagbomen zijn. Er moeten dagelijks tientallen kinderen over dat spoor. Nu is het gelukkig heel goed afgelopen, maar de volgende keer kan het een kind op een fiets zijn, en dan........?
Cookie-instellingen beheren