Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Helikopter voor zwaargewonde

Toegevoegd: 26-07-2010, 20.20 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is maandagavond iemand zwaargewond geraakt bij een val van hoogte. Dat heeft de politie bevestigd.


Het voorval vond rond 18.55 uur bij het Witte Huis aan de Hendrikstraat, een voorziening voor thuislozenzorg en nachtopvang. Volgens omstanders was een vrouw naar beneden gesprongen, maar de politie kon vanavond nog niet met zekerheid zeggen wat er was gebeurd.

De traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plekke om het slachtoffer te helpen. De zwaargewonde is per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd. De landing van de helikopter op het oude Scheldeterrein trok veel bekijks.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren