Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk op N57

Toegevoegd: 27-07-2010, 16.21 uur - Update: 27-07-2010, 22.35 uur
Bij het ongeluk waren vier voertuigen betrokken. Er waren twee gewonden.
Bij het ongeluk waren vier voertuigen betrokken. Er waren twee gewonden.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Bij een aanrijding op de Vrouwenpolderseweg (N57) tussen Serooskerke (W) en Vrouwenpolder zijn vanmiddag vier mensen gewond geraakt.
 
Het ongeluk vond rond 14.30 uur plaats nabij Boomgaard De Zoete Kers aan de Plantlustweg. Bij de botsing waren twee Nederlandse personenauto's, één Duitse personenauto en een Nederlandse bestelbus betrokken.


Een 43-jarige automobilist uit Neuss (D) reed over de N57 komende uit de richting van Vrouwenpolder en gaande in de richting van Serooskerke. Toen de man achteraan sloot in een file die op de N57 stond vanwege de wegwerkzaamheden aldaar, stopten twee auto's die achter hem reden ook. Deze auto's werden bestuurd door een 35-jarige man uit de gemeente Hulst en een 52-jarige vrouw uit Amersfoort.

De auto die daar achter reed, welke werd bestuurd door een 51-jarige man uit Vlissingen, kon niet meer op tijd tot stilstand komen. Door de aanrijding die volgde botsten ale auto's tegen elkaar.

Twee ambulances kwamen ter plekke om naar de betrokkenen te kijken. De man uit Vlissingen, de vrouw uit Amersfoort en haar bijrijder, een 64-jarige man uit Amersfoort en de man uit de gemeente Hulst raakten allen lichtgewond. Zij zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joke (28-7-2010 om 11:15)
Peter en Beter controle, waar hebben jullie het over? Het ongeluk werd veroorzaakt door een man uit Vlissingen, die als laatste aankwam. En wat had die Duitser moeten doen, gewoon doorrijden terwijl hij moest stoppen voor een file? Ik vind jullie reactie buiten alle proportie.
Peterweter (28-7-2010 om 10:47)
Ach, dat is die peter die o.a. bij zeelandnet video die achterlijke reacties plaatst, daar moet je je niets van aantrekken, die spoort niet helemaal. De plaatselijke internet gek zeg maar. gewoon laten wauwelen.
JUDGE DREDD (28-7-2010 om 10:25)
@ peter, bent u helemaal betoeterd ? Laten we dan maar heel de verkeersregels afschaffen als men al niet meer mag remmen van u. te belachelijk voor woorden. U let zelf maar op of mensen voor u remmen, zo is het in de wet geregeld maar blijkbaar heeft u er schijt aan.
René (28-7-2010 om 10:01)
-Ja duidelijk de schuld van de Duitser... Je moet ook niet remmen en aansluiten bij een file... Hier rijden we er gewoon op in,, das pas file-oplossen..- Dit heeft niks te maken met een treuzelende toerist maar met niet opletten door toevallig een Zeeuw.. Oordelen kunnen we wel, lezen niet..
Djordan (28-7-2010 om 09:56)
Ze moeten van heel walcheren 30km zone maken. Op dit moment rijden er meer auto's dan in heel de randstad. En je weet toch dat je afstand moet houden zeker nu met allerlei toeristen en zeker in walcheren met al die "atracties" langs de weg. Daarom zeg ik: Walcheren 30 km zone!!
Gianna (28-7-2010 om 09:44)
@Beter controle/Peter: je bedoelt dat hij niet voor de file had moeten stoppen? De twee auto's daar achter stopten ook netjes, de laatste reed er op in. Tip: lees het bericht voordat je reageert...
Cookie-instellingen beheren