Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist laat meisje gewond achter

Toegevoegd: 04-08-2010, 23.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
CLINGE - Dinsdagochtend tussen 08.50 uur en 08.55 uur is, op de 's Gravenstraat in Clinge een 16-jarige fietsster uit Hulst aangereden door een personenauto.
 
Het meisje fietste over de 's Gravenstraat in de richting van de Tragel toen een zwarte personenauto achteruit een oprit kwam af gereden. De auto reed tegen het meisje aan waardoor zij met haar fiets ten val kwam. De fiets raakte hierdoor beschadigd. Ook reed de auto over de voet van het meisje heen.


Na de aanrijding reed de auto weg in de richting van Hulst. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding. Zij kunnen zich melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (5-8-2010 om 08:41)
Rijbewijs intrekken, (voor altijd) zodat dit soort mensen nooit en te nimmer nog een voertuig mogen besturen.
Erik (5-8-2010 om 08:40)
Dat meisje had het kenteken moeten noteren en roepen naar automobilist ik heb je kenteken doorgegeven aan de politie en dan durf hij niet meer door te rijden ik spreek met ervaring
Leo (5-8-2010 om 07:45)
De mensen van wie de oprit is zouden het haast wel moeten weten lijkt mij... Eén goeie suggestie is om alle zwarte auto's die de politie tegenkomt aan te houden en te checken op schade aan de achterkant. Kost misschien wat tijd, maar dit is buitengewoon laf.
Arno (4-8-2010 om 23:52)
Dat je een fietser over het hoofd ziet kan nog te verklaren zijn maar je moet wel gemerkt hebben dat je haar aangereden hebt en dan wegrijden daarvoor is naar mijn idee maar 1 passende straf rijbewijs afpakken en vervolgen voor het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel en een schadevergoeding.
VdVonck (4-8-2010 om 23:46)
Vreemd dat de mensen van wie de genoemde oprit is, niet weten wie dit geweest kan zijn. Vind het niet meer dan laf en misselijkmakend om iemand zo achter te laten.
Cookie-instellingen beheren