Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Gewonden bij ongeval Oostkapelle

Toegevoegd: 06-08-2010, 19.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTKAPELLE - Bij een ongeval in Oostkapelle zijn vrijdagmiddag twee personen gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 17.30 uur plaats op de Oude Domburgseweg ter hoogte van de Domburgseweg. Een 21-jarige automobilist uit Westkapelle reed in zijn auto op de Domburgseweg in de richting van Oostkapelle en wilde links afslaan, de Oude Domburgseweg in.


De auto werd echter ingehaald door een 51-jarige motorrijder en zijn passagiere, een 50-jarige vrouw, beide afkomstig uit Domburg. Op de Domburgseweg geldt een inhaalverbod. De motorrijder raakte de zijkant van de auto, waardoor de motorrijder moest uitwijken. De de motor met de 51-jarige bestuurder en de 50-jarige bijrijdster belandden in de sloot.

Beide personen zijn naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd. De 51-jarige man had last van zijn benen, de 50-jarige vrouw leek rug- en nekletsel te hebben. De 21-jarige automobilist bleef ongedeerd.

Een gedeelde van de Domburgseweg is door dit ongeluk enige tijd afgesloten geweest.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natas (7-8-2010 om 08:36)
Haaast?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,gauw er nog langs,terwijl het eigenlijk niet kon. en de automobilist heeft spiegels om regelmatig in te kijken.
Harley & davidson (6-8-2010 om 23:33)
Waarom dan nog net even proberen er tussendoor te schieten ? of was het gewoon niet op zitten letten ? heel slordig. veel beterschap !
Cookie-instellingen beheren